ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Written By Jpourn on Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 | 3:02 π.μ.

Loading...

Δείτε τι θα συμβεί στα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς ΚΑΝΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 1-2

Επεισόδιο 1

Για τον (δεύτερο) γάμο του παιδιού τους (Βασίλη) ετοιμάζονται η Αλέκα και ο Κώστας. Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζαν, διότι ο Βασίλης θα το σκάσει από την εκκλησία την τελευταία ώρα, αφήνοντας όλους πίσω του σύξυλους!

Ο Κώστας θα πάρει δύναμη από τη γενναία κίνηση του παιδιού του και παίρνει την απόφαση να κάνει και αυτός το μεγάλο βήμα… Έτσι πήρε την απόφαση να χωρίσει με την Αλέκα μετά από τριανταπέντε χρόνια γάμου. Οι δυο τους θα φύγουν από το σπίτι τους στον Ωρωπό και πηγαίνουν με το «έτσι θέλω» στα σπίτια των παιδιών τους.

Ο Κώστας πηγαίνει στη Νίκη που είναι τροχονόμος, παντρεμένη με τον Αντώνη και έχει δυο παιδιά. Η Αλέκα πάει να ζήσει με το γιο της, Βασίλη. Μια νέα ζωή ξεκινάει για όλους…

Επεισόδιο 2

Ο Αντώνης, προκειμένου να μείνει λίγο μόνος με τη Νίκη, κάνει δώρο στον πεθερό του ένα εισιτήριο για Λονδίνο που το είχε κερδίσει ο ίδιος σε έναν διαγωνισμό. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται ξαφνικά η Καίτη, η μητέρα της Αλέκας που έρχεται από την Θεσσαλονίκη και δεν της έχουν πει τίποτα για τον χωρισμό της κόρης της.

Η Αλέκα παρακαλάει τον Κώστα να επιστρέψει κοντά της για λίγες μέρες ώστε να μην καταλάβει τίποτα η Καίτη. Στην όλη ιστορία μπλέκονται και η Νίκη, ο Αντώνης και ο Βασίλης, καθώς η γιαγιά τους λέει ότι ήρθε για να γράψει σε κάποιον το σπίτι του Ωρωπού… Ποιος είναι, όμως, ο πραγματικός λόγος που ήρθε η Καίτη από τη Θεσσαλονίκη;
Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δημοσίευση σχολίου

Loading...
loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..

Betmixers - Δελτίο - Ταμείο
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.