Τι είπε στον Μελισσανίδη ο Μαϊστόροβιτς;

Written By ilpu on Τρίτη, 5 Σεπτεμβρίου 2017 | 10:46 μ.μ.

Loading...

Ο Σουηδός συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή και συζήτησαν για περισσότερες από τρεις ώρες.
Ο Μαϊστόροβιτς ενημέρωσε λεπτομερώς τον Μελισσανίδη για όλα τα θέματα που μένουν σε εκκρεμότητα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναφέρθηκε και σε όσα είχε στο μυαλό του να κάνει ως προτάσεις προς τη διοίκηση σε περίπτωση παραμονής του. Ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ φέρεται να είχε ετοιμάσει έναν φάκελο με διάφορες εισηγήσεις για βελτιώσεις στη σύνδεση των ακαδημιών με την πρώτη ομάδα, στην αποκατάσταση των τραυματισμών, στο κομμάτι του σκάουτινγκ, αλλά και στην ταχύτητα λήψης αποφάσεων καθημερινής φύσεως.

Το αφεντικό της ΑΕΚ άκουσε τις απόψεις του, ο οποίος μάλιστα έχει εκφράσει την πρόθεσή του να παραμείνει για κάποιο διάστημα ακόμη στην Ελλάδα και να ενημερώσει ο ίδιος λεπτομερώς για όλα τον Νίκο Λυμπερόπουλο, εφόσον οριστικοποιηθεί η επιστροφή του στην ομάδα. Έστω και αν όλα δείχνουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο Λύμπε δεν θα έχει ακριβώς τις ίδιες αρμοδιότητες, αλλά αυξημένες σε ότι αφορά την καθημερινότητα των Σπάτων.

sportdog
Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δημοσίευση σχολίου

Loading...
loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..

Betmixers - Δελτίο - Ταμείο
 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports - All Rights Reserved
Created by D. P.